naam :    Email : tekens over :Wanneer ik je hier tref is het om twee redenen. Of je bent nieuwsgierig naar de ervaring van anderen en van wat je eventueel hier te wachten staat. Bij deze wens ik je dan welkom en hoop ik je weldra samen met mijn viervoetige vrienden te mogen begroeten. Of je bent mee gaan rijden en wil hier je ei kwijt. Dan bedank ik je/jullie alvast omwille van de fijne tijd samen. Hopelijk heb je genoten en laat je hier een reactie achter zodat anderen kunnen delen in jouw ervaring die je hier hebt opgedaan. Leef je maar helemaal uit zou ik zo zeggen! Bedankt en/of tot weldra !!!
  2016-01-24 20:28:15  
Supergenoten van een prachtige rit in de natuur! Dit smaakt naar meer!
Bedankt en tot snel!

  2016-01-22 21:39:31  
We hopen dat je blij bent met het resultaat want je hebt
er lang naar uitgekeken.
We wensen je bij deze nog heel veel succes toe met je
lieve beestjes en toffe maar vooral diervriendelijke
hobby.

See ya

  
  2016-01-02 17:45:09  
veel succes !!!
Uw eigen : Gratis Forum, PHPBB3 forum maken, Gratis weblog, Gratis Gastenboek, Forum informatie