naam :    Email : tekens over :Wanneer ik je hier tref is het om twee redenen. Of je bent nieuwsgierig naar de ervaring van anderen en van wat je eventueel hier te wachten staat. Bij deze wens ik je dan welkom en hoop ik je weldra samen met mijn viervoetige vrienden te mogen begroeten. Of je bent mee gaan rijden en wil hier je ei kwijt. Dan bedank ik je/jullie alvast omwille van de fijne tijd samen. Hopelijk heb je genoten en laat je hier een reactie achter zodat anderen kunnen delen in jouw ervaring die je hier hebt opgedaan. Leef je maar helemaal uit zou ik zo zeggen! Bedankt en/of tot weldra !!!
  
  2016-11-08 20:25:20  
super relaxing !

  2016-10-01 17:34:38  
Vandaag een erg fijne wandeling gemaakt. 3 van ons hadden nog nooit op een paard
gezeten, maar voelden zich al snel op hun gemak. De tijd vloog voorbij en het was erg leuk en
ontspannend. Zeker voor herhaling vatbaar!

  2016-09-11 11:16:00  
Zeer leuke dag gehad met de paarden. Marc doet dat met heel
zijn hart. Eveneens leuke mensen leren kennen. Wij komen
zeker en vast nog terug! Een aanrader voor iedereen. Doe zo
verder Marc!

  
  2016-08-17 12:55:35  
Karel, Robin en ik hebben enorm genoten van de buitenrit !
Prachtige omgeving, heel lieve kalme paarden en Marc als
aangename begeleider ! Voor Robin was het een extra speciale
ervaring omdat het zijn eerste keer te paard was. Door de
goede, kalme begeleiding van Marc voelde hij zich direct op
zijn gemak en hij vond de rit heel avontuurlijk. Hij is nu
super enthousiast om nog een keer te komen. Dat gaan we dan ook
zeker doen !
Groetjes van Karel, Robin en Brenda

  2016-08-16 14:21:28  
Beste Marc, helemaal happy en zen voel ik me na onze
mooie uitstap van gisteren. Een perfekte combinatie van
rust en avontuur en dankzij jouw aanpak een weldaad voor
mens en dier! Dikke knuffel aan mijn stoere en
betrouwbare vriend \'Chengo\'!
Uw eigen : Gratis Forum, PHPBB3 forum maken, Gratis weblog, Gratis Gastenboek, Forum informatie